Най товстіші кірки та великі плоди кавунів, динь не зможуть встояти перед міццю чудесного ножа! Ви скажете, що з нарізкою зможе впоратися просто великий ніж, а чи зможе він дістати з кавуна шматочок? А цей ніж може, причому ідеально рівний! Тому що це 2 пристосування в одному — одночасно і ніж, і щипці!
Ніж для кавуна обладнаний подовженими лезами та насічкою на крайці. Завдяки такому пристрою будь-який кавун можна обробити без зусиль. Водночас на кожному лезі є отвори, вони допомагають розрізати м'якоть із мінімальними пошкодженнями, тобто з мінімальною втратою освіжного кавунового нектару.
До того ж для отримання необхідного Вам результату зовсім необов'язково повністю позбуватися шкірки, цілком досить просто розрізати кавун навпіл і дістати щипцями попередньо порізані ідеальні порційні шматочки
Використовувати ніж-щипці Angurello дуже просто, для цього потрібно:
Переваги Angurello:
Характеристики: